Dicapac torbice
Dicapac torbice
| Domov | Izdelki | Prodaja | Galerija | Aktualno | Kontakt |
header
DICAPAC - skupina izdelkov, ki so namenjeni za zaščito kompaktnih fotoaparatov

Na voljo so vam modeli WP110, 310, 410, 510, 570, 610, 710 in H10, ki se razlikujejo po velikosti in so tako namenjeni za zaščito kompaktnih digitalnih fotoaparatov različnih velikosti.

Pred nakupom na listi kompatibilnosti poiščite vaš fotoaparat, da boste vedeli, katero torbico morate kupiti.

Če ima vaš fotoaparat izvlečno lečo, lahko izbirate med modeli WP110, 310, 410, 510, 570, 610 in H10. Leče teh vodotesnih torbic so izredno kvalitetne, saj so praktično nezlomljive, prav tako pa so prevlečene s posebnimi materiali za zaščito pred UV in praskami ter za odboj vode, kar omogoča kvalitetno fotografiranje in snemanje filmov tudi pod vodo.

V primeru, da vaš fotoaparat nima izvlečne leče, je za vaš primeren model WP710, kljub temu pa vaš fotoaparat izmerite, saj lahko v to torbico vstavite le fotoaparat do dolžine 100 mm in obsega 190 mm. Torbico WP-710 lahko uporabite tudi za zaščito mobilnega telefona iPhone, LG Arena ali Samsung OMNIA ipd, pri tem pa lahko telefon uporabljate za vse funkcije, ekran na dotik brezhibno deluje, prav tako ga lahko uporabite tudi za fotografiranje.

Vse torbice zagotavljajo uporabo vašega fotoaparata do globine 10 metrov in ustrezajo japonskim industrijskim standardom JIS IPX 8.

dicapac2
dicapac3
 
Podjetje SEUL, d.o.o. je ekskluzivni uvoznik izdelkov podjetja DICAPac za Slovenijo in Hrvaško.
DICAPac ® je registrirana blagovna znamka podjetja DICAPAC Co.,Ltd. Vse pravice so pridržane. Patent je zaščiten v Evropi, ZDA,
Koreji, Japonski, Kitajski in drugih državah sveta. Proizvod je v skladu z japonskimi standardi JIS IPX8.
Vse pravice pridržane, Seul d.o.o.
.::Izdelava spletnih strani BIT Studio::.
International